Sport Events

Welkom in de arena. Met een geschiedenis van 20 jaar expertise in bedrijfs- en sportevenementen, is geen enkele uitdaging te groot voor INTO Sport.

Strijdlustig om uw game naar een higher league te brengen? You’ve hit the right team. Met een prominente focus op merkintegratie, toegevoegde waarde en constante verbetering als streefdoel, scoren we voor elke missie een touchdown. Onze creativiteit barst pas los als anderen denken dat de klus geklaard is.

INTO Sport biedt Full Event Production aan. Van pitch tot concept, van visuele identiteit tot campagne, van storytelling tot productie. Wij zetten onze schouders onder de volledige eventproductie, of staan met zorg in voor een onderdeel van het totaalplaatje. Door jarenlange ervaring en feeling weten we onze samenwerking efficiënt af te stemmen op uw eigen expertise.

Sport Marketing & Branding

Verras ons met uw ambities, daag ons uit met uw dromen, en stippel met ons het traject naar uw doel uit. INTO Sport is geen Branding agency, maar heeft de knowhow, visie en originaliteit om uw proximity brand experience een boost te geven. Onze activeringen creëren connecties en waardevolle merkcommunicatie, door de succesformule van innovatie, relevantie en energieke ambitie. Steeds met de doelstelling voorop: soms data-driven, soms met het oog op brand storytelling, soms just for fun, maar altijd met conversaties als succesvol doelwit.

Kennis van de playground is een must om resultaten te bereiken.

Bepaal uw doelstellingen, uw publiek, uw behoeften en wensen. Analyseer uw gewoontes, uw sterktes en uw waarden. Hoe kunt u voor hen relevant zijn? Hoe maken uw inspanningen een verschil? Hoe positioneert u zich en welke kanalen gebruikt u? Wat doet uw concurrent? Hoe bereikt u uw doel? In het eerste proces graven we diep in de kern en definiëren we ons actieterrein.

Wees moedig en ambitieus, bouw vertrouwen op en blijf eerlijk.

Samen zoeken we naar een concept dat werkt voor uw organisatie. Waar creëren we connecties en common grounds? Wat drijft ons? Wat zijn de fundamenten van onze identiteit? Wat is onze passie, ons harde werk en onze trots? We creëren het verhaal en de toon van onze stem, en implementeren deze als rode draad in alle communicatiekanalen. We ontwikkelen en modelleren het format en laten de leden bepalen waarom en waar ze bij willen horen.

Luister, creëer waarde en wees relevant. Verlies jezelf niet in perfectionisme.

Dit is het domein waar de analyse van C1 & de verbinding van C2 samenkomen. Dit is waar alles in beweging komt. Ga aan de slag om gedenkwaardige raakpunten te creëren en gegevens vast te leggen. Begin te communiceren. Verspreid de boodschap, meet de resultaten. Pas aan, stem af & tune bij waar nodig, zodat u verbetert, kansen grijpt en naar uw doel toewerkt. Val en sta weer op.Dit is waar u in gesprek gaat, waar u de raakvlakken voelt. Waar u de sensatie van de goal voelt na een indrukwekkende aanval.

Droom groot, mik precies en concentreer je op het langetermijnparcours

Het ultieme doel… échte verbinding maken met het publiek waar we naar op zoek zijn. Als we ons gemeenschappelijk DNA, waarden en doelen identificeren, creëren we echte verbinding met elkaar. We erkennen dat onze verhalen hetzelfde zijn, dat onze geschiedenis op elkaar lijkt en dat onze toekomst een parallel parcours is. We volgen hetzelfde spoor, we bewegen op dezelfde weg naar een hoger doel. Dit is waar we echt verbinding maken en lid worden van hetzelfde team.

Activaties

Het gaat allemaal om het creëren van duurzame interacties met uw merk. Ons team van productie-experts vertaalt uw merkstrategie en versterkt de identiteit van uw brand.

Door middel van creatieve activaties creëren we memorabele ervaringen. Dit kan ontwikkeld worden als verlengstuk van uw campagne of als een op maat gemaakt concept; maar soms ook als onderdeel van uw club- of evenementensponsoring. Live ervaring is een unieke kans om een relatie op te bouwen met uw publiek in off- & onlinecommunicatie.

Digital Intelligence

Wat uw visie op de toekomst ook is, digitale hulpmiddelen zijn een must om uw doelen te bereiken. Eenmaal u de meerwaarde van ons Unique value proposition ontdekt en we uw brand content samen creëren, integreren we digitale tools om resultaten te bereiken.

 

Technologie is niet langer een keuze en wordt exponentieel belangrijker in communicatie.

INTO Sport beschikt over een innovatieve gereedschapskist met solide technologieën, die u helpen om efficiënt met uw doelgroepen in contact te komen. Communicatieplatforms, registratie-, meting- & leadgeneratiesystemen, en resultaatgerichte dashboards maken deel uit van onze Tech Toolbox: INTO Sports Technology. Daag ons uit!

Corporate Health

Get your company INTO shape!

In een digitale wereld wordt bedrijfsgezondheid belangrijker dan ooit. Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn de motor van een concurrerend en toonaangevend bedrijf. Hoe motiveren en engageren we medewerkers op een goede manier? Welke efficiënte transformaties kunnen we integreren in de werkomgeving?

Na een bedrijfsscan en uitgebreide analyse gaan we aan de slag. We bepalen een roadmap met uitdagingen, leuke activiteiten en gezonde energizers. Breng uw bedrijf in actie en stimuleer uw medewerkersbetrokkenheid!