Logo-INTO-header-new-05
Bij INTO Sport willen we bruggen bouwen tussen merken en fans, overheden en leden, clubs en ambities. Nergens een grotere betrokkenheid, toewijding, en loyaliteit dan in sport.

Daarom zijn wij INTO Sport. Omdat sportorganisatoren, sporters en fans door passie gedreven worden, en zich steeds met hart en ziel in hun club, spel, en doel gooien.

Missie

Ons gepassioneerd team van eventcommunicatie- en merkspecialisten helpt u bij het bepalen van de juiste strategie om uw ambitie na te streven, kansen te benutten en doelen te bereiken. Een toolbox van data-driven oplossingen, een productioneel expert-center met ervaring in the field en kennis & begrip van uw doelpubliek, vormen de brandstof voor onze conceptontwikkeling.

Van full eventservice en -productie tot brand- & sponsoractivatie met een uitgekiend communicatieplan; INTO Sport biedt creatieve, energieke oplossingen voor bedrijven, overheden en federaties met een duidelijk doel: het creëren van langetermijntriomfen voor alle spelers van het spel.

Ons vakgebied

icon3_Tekengebied 1

BEDRIJVEN

icon2_Tekengebied 1

OVERHEDEN

icon3_Tekengebied 1

FEDERATIES

Onze Regels

Ethiek in sport en in het bedrijfsleven gaan hand in hand. Open communicatie, langetermijndoelen en wederzijdse overwinningen zijn de fundamenten van ons DNA. Wij ondersteunen sport omdat het in ons partnership DNA zit. We geloven dat we waarde kunnen creëren voor publiek, merken en sportorganisatoren. We zetten dingen in beweging om onze einddoelstelling te bereiken, steeds met een gezonde passie voor de game, respect voor fairplay, en honger naar de overwinning.